پاپکورن های خانگی و دستور تهیه چندین طعم متنوع و لذیذ
به گزارش وبلاگ جعبه، بعضی از مردم ترجیح می دهند با اضافه کردن ادویه هایی مانند شکر، سس های تند و انواع افزودنی ها، طعم و عطر مطبوع و دلخواهی را به پاپکورن خود بدهند. خوشبختانه روش های تهیه متنوع و بی شماری وجود دارد که می توان به سادگی و بدون صرف زمان زیادی، ذرت های بوداده خانگی لذیذی را آماده کرد.
پاپکورن با طعم کارامل سیب
زمانی که در حال زیرو رو کردن ذرت ها روی حرارت هستید، چیپس سیب را برای بخشیدن طعمی ملایم و دلپسند به ذرت های در حال آماده شدن، اضافه کنید. در این صورت با روشی آسان، پاپکورنی کاراملی را تهیه خواهید کرد.
پاپکورن با طعم فلفل چیلی
نوع دیگری از پاپکورن های خانگی با استفاده از گونه لذیذی از فلفل های چیلی به نام jalapeño تهیه می گردد. این فلفل، طعم لذیذ و خوشایندی را به خوراکی شما خواهد بخشید. کافی است برای تهیه آن، این گونه از فلفل را به صورت حلقه ای برش زده و درون روغن زیتون طبخ کنید. سپس به ذرت های در حال آماده شدن، اضافه کنید.
پاپکورن خمیری با طعم نارگیل
هرگاه هوس خوردن پاپکورن خمیری با طعم نارگیل کردید، این دستورالعمل، بسیار به جا و کارآمد خواهد بود. در این روش خاص، پاپکورن شما چسبناک بوده و از طعمی شیرین و ملایم برخوردار است. زمانیکه ذرت ها را روی حرارت قرار داده اید، نارگیل هایی که با حرارت ملایم کباب نموده اید را به آن ها اضافه کنید.
پاپکورن شکلاتی با رنگ قرمز ملایم
این نوع پاپکورن، شباهت بسیاری به کیک نرم با روکشی از مخمل قرمز رنگ دارد. پاپکورنی به رنگ زیبای قرمز ملایم با طعمی غنی از شکلات لذیذ و دوست داشتنی، اشتهای هر غذا دوستی را دوچندان خواهد نمود.
پاپکورن با طعم سیر، آویشن و پنیر پارمزان
نوع دیگری از پاپکورن های لذیذ خانگی که با یاری مجموعه ای از ادویه ها و چاشنی های خوش طعم تهیه می گردد. به نظر می رسد یک خوراک شناس حرفه ای دستور تهیه آن را ابداع نموده و آن را برای عموم بازگو نموده است. خوراکی مملو از عطر و طعم گیاهان و پنیر پارمزان که در نوع خود بسیار مطلوب و دلپسند به نظر می رسد.
پاپکورن تند با طعم زنجبیل
در نقاط مختلف دنیا، مردمی با ذائقه ها و سلایق غذایی متفاوتی زندگی می نمایند که اصلی ترین علت این امر، عادات غذایی و اقلیم محل سکونت آن ها است. بعضی از دوستداران پاپکورن، با اضافه کردن سس sriracha (نوعی سس ترکیبی که از فلفل چیلی قرمز تند، زنجبیل، سیر، شکر و نمک تهیه می گردد)، به ذرت های بوداده ، طعمی تند و به یادماندنی را برای خوراکی خود، به ارمغان می آورند. به نظر می رسد ترکیب مقداری زنجبیل تازه نیز مزه آن را فوق العاده تر خواهد نمود.
پاپکورن مکزیکی
در رژیم غذایی مردم مکزیک، استفاده از انواع ادویه و چاشنی در تهیه غذاهای روزانه، امری عادی و متداول است. بدیهی است که آن ها برای تدارک دسرها، خوراکی ها و دیگر چاشنی های مصرفی خود نیز از این روش استفاده می نمایند. در دنیا، دستورالعملی برای تهیه پاپکورن وجود دارد که به پاپکورن مکزیکی مشهور است. گزینه ای مناسب برای پذیرایی از میهمانان در گردهمایی های محبت آمیز یا خانوادگی که اوقات لذت بخش و مطبوعی را برای عزیزانتان به ارمغان خواهید آورد. ذرت های بوداده با ترکیب بی نظیری از انواع ادویه های تند و معطر که خوراکی خوشمزه را در پی خواهد داشت.
طرز تهیه چند نوع پاپکورن (ذرت بوداده)
پاپکورن آتشین با طعم لیمو
مواد لازم
ذرت یک پیمانه، فلفل قرمز پودر شده نصف قاشق چای خوری، نمک به مقدار لازم، روغن زیتون (در صورت تمایل می توان از کره استفاده کرد) نصف قاشق چای خوری، لیموی تازه یک عدد میانه
طرز تهیه
ظرف گودی را انتخاب نموده و روی حرارت میانه قراردهید. وقتی از گرم شدن آن مطمئن شدید، ذرت ها را درون ظرف ریخته و درب آن را بگذارید. حرارت را کم نموده و اجازه دهید ذرت ها پف نمایند. سپس درب ظرف را برداشته و روغن زیتون، نمک، پودر فلفل قرمز را که از قبل با یکدیگر مخلوط نموده اید، به آن اضافه نموده و به خوبی با هم ترکیب کنید. سپس شعله گاز را خاموش نموده و آب لیمو را روی ذرت های آماده شده بریزید. پاپکورن فلفلی با طعم آب لیمو آماده سرو است. آن را درون ظرفی مناسب ریخته و میل کنید.
پاپکورن پنیری
مواد لازم
ذرت یک پیمانه، نمک به مقدار لازم، پودر فلفل سیاه به مقدار دلخواه، پنیر پارمزان (می توان از هر نوع پنیر بسته به ذائقه افراد خانواده نیز استفاده کرد) نصف پیمانه
طرز تهیه
ظرف درب داری را انتخاب نموده و روی حرارت قرار دهید. پس از گرم شدن ظرف، ذرت ها را درون آن ریخته و بلافاصله در آن را ببندید. حرارت را کم نموده و اجازه دهید تمامی ذرت ها براثر حرارت آماده شوند. سپس پنیر پارمزان، نمک و پودر فلفل سیاه را به ظرف اضافه نموده و مواد را به آرامی با یکدیگر مخلوط کنید. تا آب شدن پنیرها صبر نموده و پس از آن، حرارت را خاموش کنید. پاپکورن پنیر آماده مصرف است
پاپکورن پنیری با طعم آویشن
مواد لازم
ذرت یک پیمانه، پنیر رنده شده نصف پیمانه، پودر آویشن در صورت تمایل می توان از آویشن تازه نیز استفاده کرد) یک قاشق غذاخوری، نمک به مقدار لازم، زردچوبه نصف قاشق چای خوری، آب لیموی تازه یک قاشق چای خوری
طرز تهیه
پنیر، پودر آویشن، زردچوبه و نمک را درون ظرفی با یکدیگر مخلوط کنید و آن را روی حرارتی غیرمستقیم قرار دهید تا پنیرها بافت نرمی را به خود بگیرد و مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. سپس ظرفی گود را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید به خوبی گرم گردد. ذرت ها را درون ظرف ریخته و درب آن را فوراً ببندید. پس از پف کردن ذرت ها ترکیب پنیر و ادویه ها را به آن ها اضافه نموده و به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید. پاپکورن های آماده شده را درون ظرف موردنظر ریخته و آب لیموی تازه را روی آن ها بریزید. پاپکورن پنیری با طعم آویشن آماده سرو کردن است. نوش جان
ذرت یکی از موادی است که در برنامه غذایی بیشتر کشورهای دنیا، به مقدار قابل توجهی مورداستفاده قرار می گیرد. با توجه به اهمیت مصرف آن در سبد غذایی خانواده ها، به گردآوری و تهیه این مقاله پرداخته شد و امیدواریم موردتوجه شما خوانندگان محترم قرار گرفته باشد. منتظر نظرات سازنده شما عزیزان در بهبود مقالات بعدی هستیم.
منبع: کجارو / allday.com