شهرستان مراغه با فراوری 1280 تن ماهی قزل آلا رتبه اول فراوری ماهیان سردآبی در آذربایجان شرقی
به گزارش وبلاگ جعبه، خبرگزاری خبرنگاران- به منظور آنالیز و حل بعضی از مسائل موجود مزارع آبزی پروی سردآبی شهرستان مراغه، کارگاه آموزشی با کارشناسان و جمعی از پرورش دهندگان شهرستان مراغه برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ در تبادل نظر با وبلاگ جعبه در مورد این کارگاه آموزشی گفت: این کارگاه نشست تخصصی با موضوع ارتقای بهره وری و مدیریت مزارع آبزی پروری شهرستان بود که با مسئولین شیلات استان و شهرستان مربوطه برگزار گردید.
مهندس قاسم جعفروند ادامه داد: در این کارگاه آموزشی، ضمن طرح مباحث آموزشی جهت ارتقای بهره وری و مدیریت مزارع پرورشی، مسائل و مسائل پرورش دهندگان در حوزه های مختلف فراوری و پرورش در مزارع مورد بحث و آنالیز قرا گرفت .
وی با تاکید بر اهمیت برگزاری این جلسات در افزایش تعامل بین دستگاه های دولتی و متولیان امر از یکطرف و پرورش دهندگان ماهی، ابراز امیدواری کرد با همکاری این مدیریت و مسئولین مرتبط در استان و شهرستانها، پیگیریهای لازم تا حصول نتیجه نهایی انجام و زمینه برطرف مسائل مطرح شده فراهم گردد.
وی اضافه نمود: در استان آذربایجان شرقی سالانه حدود 8 هزار و 603 تن گوشت ماهی فراوری می گردد که 5 هزار و 426 تن از این اندازه مربوط به فراوری ماهیان سردابی است.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان گفت: شهرستان مراغه در سال 1399 با فراوری 1280 تن ماهی قزل آلا در استان با رتبه اول فراوری ماهیان سردآبی یکی از قطبهای فراوری و پرورش ماهی در استان محسوب می گردد.
منبع: خبرگزاری آریا