رژیم غذایی اتکینز برای کبد چربرژیم غذایی اتکینز برای کبد چربملاحظات

به گزارش وبلاگ جعبه، رژیم غذایی اتکینز شامل مصرف غذاهایی است که حاوی کربوهیدرات پایین هستند. این رژیم غذایی بر روی مکانیزم کتوز عمل می نماید. در این مکانیزم، بدن از رسوبات چربی به اسم منبع انرژی استفاده می نماید. اندازه ناکافی کربوهیدرات ها بدن را مجبور به استفاده از ذخیره چربی خود می نماید. مصرف کمتر از 20 گرم در روز از این رژیم غذایی شامل 12 تا 15 گرم سبزیجات سبز سالاد و دیگر سبزیجات مانند اسفناج، مارچوبه، کلم بروکلی، کدو، گل آفتابگردان، شلغم، گوجه فرنگی و غیره می باشد. غذاهای دیگر در این رژیم غذایی شامل گوشت، ماهی، تخم مرغ و مرغ است.

رژیم غذایی اتکینز برای کبد چربرژیم غذایی اتکینز برای کبد چربملاحظات

چکیده:

رژیم غذایی اتکینز شامل مصرف غذاهایی است که حاوی کربوهیدرات پایین هستند. این رژیم غذایی بر روی مکاهمم کتوز عمل می نماید. در این مکاهمم، بدن از رسوبات چربی به اسم منبع انرژی استفاده می نماید. میزان ناکافی کربوهیدرات ها بدن را مجبور به استفاده از ذخیره چربی خود می نماید. مصرف کمتر از 20 گرم در روز از این رژیم غذایی شامل 12 تا 15 گرم سبزیجات سبز سالاد و دیگر سبزیجات مانند اسفناج، مارچوبه، کلم بروکلی، کدو، گل آفتابگردان، شلغم، گوجه فرنگی و غیره می باشد. غذاهای دیگر در این رژیم غذایی شامل گوشت، ماهی، تخم مرغ و مرغ است.

تعداد کلمات: 1070 / زمان تقریبی مطالعه: 5 دقیقه

مترجم: فتانه خزاعی

رژیم غذایی اتکینز نوعی از رژیم غذایی حاوی کربوهیدرات پایین می باشد. در این مقاله آنالیز می کنیم که آیا رژیم غذایی اتکینز برای درمان کبد چرب مفید است یا خیر.

بیماری چربی کبد یکی از علل اصلی مرگ به واسطه نارسایی کبد می باشد. در حالی که این بیماری به اسم یک بیماری کبدی خوش خیم شناخته می شود، ممکن است پیشرفت نموده و باعث بروز بیماری های جدی کبدی شود. کبد چرب اغلب پیش زمینه سیروز کبدی بوده و در نهایت باعث نارسایی کبد می شود. مسئله ای که در رابطه با این بیماری وجود دارد این است که اغلب در طول سال های اولیه بیماری، علامتی مشاهده نمی شود. بنا بر این، بدون آنالیز سونوگرافی نمی توان وجود این بیماری را تشخیص داد. بیماری کبد چرب اغلب حاصل مصرف بیش از حد نوشیدنی های غیر مجاز و عادات غذایی ناسالم در طول سال ها می باشد. فرض بر این است که این بیماری با استفاده از رژیم غذایی اتکینز قابل کنترل و درمان می باشد. در این مقاله اطلاعاتی درباره اهمیت رژیم غذایی اتکینز برای بیماران مبتلا به کبد چرب ارائه خواهیم داد.

قبل از پرداختن به جزئیات این رژیم غذایی، باید به طور خلاصه بیماری کبد چرب را معرفی کنیم. کبد چرب نوعی از بیماری است که در آن رسوب چربی در کبد رخ می دهد. در بدن انسان، بیشتر اندام ها در یک لایه چربی پوشیده شده اند که به اسم عایقی برای اندام عمل می نمایند. رسوبات نرمال چربی در کبد حدود 5 درصد کل وزن آن می باشد. چربی رژیم غذایی به وسیله جریان خون به گردش در آمده و در کبد رسوب می نماید. کبد رسوبات چربی را به انرژی تبدیل نموده و از آن برای انجام عملنمودهای بدن استفاده می نماید. با این حال، هنگامی که شما غذاهای بسیار چرب را مصرف می کنید، تنها میزان کمی از آن سوزانده شده و به انرژی تبدیل می شود، در حالی که بقیه این چربی در خود کبد باقی می ماند و باعث ایجاد بیماری کبد چرب می شود. در این بیماری، سلول های کبدی سالم یا همان هپاتوسیت ها از بین رفته و سلول های چربی جای گزین آن ها می شود که این موضوع بر عملکرد کبد تأثیر خواهد داشت. بیماری کبد چرب اولین مرحله از سیروز کبدی و نارسایی کبد می باشد. با این حال، درمان کبد چرب ممکن است باعث جلوگیری از بروز سیروز کبدی و کاهش اختلال در عملکرد کبد شود. هنگامی که شما غذاهای بسیار چرب را مصرف می کنید، تنها میزان کمی از آن سوزانده شده و به انرژی تبدیل می شود، در حالی که بقیه این چربی در خود کبد باقی می ماند و باعث ایجاد بیماری کبد چرب می شود.

در کبد چرب غیرالکلی، کبد چرب در درجه اول حاصل از استفاده از رژیم غذایی ناسالم می باشد. بنا بر این، تغییر در رژیم غذایی می تواند یاری مؤثری به توقف این بیماری کند. پی برده شده که افرادی که از کبد چرب رنج می برند، احتمالا از یک رژیم غذایی حاوی کربوهیدرات بسیار بالا استفاده می نمایند. به طور مشابه، مصرف بالاتر چربی ها هم باعث رسوب تری گلیسرید در کبد می شود. این موضوع منجر به کبد چرب غیرالکلی شده که یک نوع جدی از بیماری کبد چرب می باشد. افرادی که از بیماری کبد چرب رنج می برند با دنبال کردن رژیم غذایی اتکینز می توانند تا حد زیادی به کنترل این بیماری یاری نمایند. این رژیم غذایی کربوهیدرات های ساده که باعث بالا رفتن سطوح قند در بدن می شود را از رژیم غذایی حذف می نماید. سطوح بالای گلوکز ذخیره چربی در بدن را به اسم منبعی از انرژی در آینده افزایش می دهد.

رژیم غذایی اتکینز شامل مصرف غذاهایی بوده که حاوی کربوهیدرات پایین می باشد. این رژیم غذایی بر روی مکاهمم کتوز عمل می نماید. در این مکاهمم، بدن از رسوبات چربی به اسم منبع انرژی استفاده می نماید. میزان ناکافی کربوهیدرات ها بدن را مجبور به استفاده از ذخیره چربی خود می سازد. این امر منجر به کاهش وزن فرد خواهد شد. همچنان که رسوبات چربی در بدن آغاز به کاهش می نمایند، کبد هم عاری از چربی خواهد شد. انرژی از مصرف پروتئین و چربی ایجاد می شود. رژیم غذایی اتکینز حاوی غذاهایی بوده که دارای شاخص گلیسمی پایین می باشد و بنا بر این به شدت برای بیماران مبتلا به کبد چرب توصیه می شود. غذاهای حاوی شاخص گلیسمی پایین غذاهایی بوده که قند را به آرامی بدون افزایش قند در خون تجزیه می نمایند. از آن جا که قند خون بالا مرتبط با رسوب چربی در کبد می باشد، رژیم غذایی اتکینز با شاخص گلیسمی پایین به پیشگیری از بروز بیماری کبد چرب یاری می نماید.

هیچ شکی نیست که رژیم غذایی اتکینز باعث کاهش وزن می شود، بنابراین به کنترل بیماری کبد چرب یاری خواهد نمود. با این حال، این نوع رژیم غذایی ممکن است گزینه سالمی برای بدن در طولانی مدت نباشد. مصرف پروتئین در صورتی که بسیار بالا باشد، ممکن است باعث بروز مسائل قلبی عروقی متعددی شده و بر عملکرد کبد و کلیه تاثیر بگذارد. در حالی که این رژیم غذایی ممکن است باعث بروز بعضی عوارض نامطلوب مانند تنفس نامناسب، یبوست و غیره در افراد دیابتی شود. در مرحله اول شما نیازمند مصرف کمتر از 20 گرم در روز از این رژیم غذایی بوده که شامل 12 تا 15 گرم سبزیجات سبز سالاد و دیگر سبزیجات مانند اسفناج، مارچوبه، کلم بروکلی، کدو، گل آفتابگردان، شلغم، گوجه فرنگی و غیره می باشد. غذاهای دیگر در این رژیم غذایی شامل گوشت، ماهی، تخم مرغ و مرغ می باشد. توقف مصرف نوشیدنی های مضر و کاهش مصرف کافئین هم باید در این رژیم غذایی در نظر گرفته شود. مرحله بعد استفاده از محتوای کربوهیدرات تا 5 گرم خالص در هر هفته می باشد. شما می توانید از سبزیجات مناسب و پنیر هم بهره ببرید. مرحله نگهداری شامل مصرف میوه ها، سبزیجات حاوی نشاسته، حبوبات و غلات می باشد.

در صورتی که تمایل به استفاده از رژیم غذایی اتکینز برای کنترل بیماری کبد چرب خود دارید، باید از متخصصین تغذیه در این زمینه یاری بخواهید. ممکن است نیازمند استفاده از بعضی مکمل های خاص در هنگام استفاده از رژیم غذایی اتکینز باشید که با مشورت با پزشک می توانید از آن ها بهره ببرید. علاوه بر این، انجام منظم تمرینات ورزشی هم می تواند به بهبود سلامت کلی بدن یاری کند.

برگرفته از سایت بازل

منبع: راسخون

به "رژیم غذایی اتکینز برای کبد چربرژیم غذایی اتکینز برای کبد چربملاحظات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رژیم غذایی اتکینز برای کبد چربرژیم غذایی اتکینز برای کبد چربملاحظات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید